ایسنا/اردبیل معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: ابر پروژه ریلی اردبیل – میانه با پیشرفت فیزیکی ۹۱ درصد یکی از پیچیدهترین پروژههای راهسازی کشور است که از نظر مهندسی و روشهای اجرایی، یک شاهکار با توان داخلی در ساخت خطوط ریلی کشور است.
خیراله خادمی امروز (پنجم مهر ماه) در بازدید میدانی از پروژه راهآهن اردبیل – میانه در جمع خبرنگاران، گفت: راهآهن اردبیل – میانه با هدف اتصال استان اردبیل به شبکه ریلی در یکی از صعبالعبورترین مناطق کوهستانی کشور در حال اجراست که در بخش زیرسازی ۹۵ درصد، روسازی ۷۴ درصد و احداث ساختمانها ۸۲ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
وی طول این مسیر ریلی را ۱۷۵ کیلومتر اعلام و بیان کرد: حدود ۳۵ کیلومتر از این مسیر پلهای خاص، تونل و گالری است که شامل ۶۲ دستگاه تونل به طول حدود ۲۴ هزار متر، ۲۹ دستگاه پل بزرگ به طول ۴۳۰۰ متر و ۷۵۰۰ متر گالری است و تمام مسیر با اتکا به توان فنی و مهندسی داخل کشور احداث شده است.
مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه با اعلام حجم عملیات خاکی این پروژه به میزان ۳۶ میلیون و ۴۲۶ هزار مترمکعب، ادامه داد: یک میلیون و ۱۶۰ هزار مترمکعب بتنریزی، ۲۴ هزار متر لاینینگ تونلها و ۴۳۰۰ متر اجرای عرشه پل از دیگر عملیاتهای انجامشده در این خط ریلی است.
خادمی درباره عملیات روسازی انجامشده در مسیر، گفت: تاکنون ۱۸ هزار و ۵۵ تن ریل مسیر تامین شده و ۱۴۲ کیلومتر هم ریلگذاری انجام شده است. بیش از ۳۴۹ هزار مترمکعب بالاست و ۲۴۶ هزار اصله تراورس نیز تامین شده است.
وی پیشرفت فیزیکی احداث ایستگاه تشکیلاتی اردبیل را ۷۰ درصد اعلام کرد و افزود: ساختمانهای فاز اول بهرهبرداری به مساحت ۱۷ هزار مترمربع ۸۴ درصد و ساختمان اصلی به مساحت ۴۸۲۳ مترمربع ۹۸ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
خادمی با اشاره به پیشرفت فیزیکی ۸۲ درصدی ایستگاههای فاز اول بهرهبرداری، بیان کرد: ساختمان اصلی ایستگاه فیروزآباد حدود ۹۳ درصد و ساخت کل ایستگاه ۸۱ درصد پیشرفت فیزیکی دارد. ایستگاه راهآهن گنجگاه ۵۶ درصد و ایستگاه مهماندوست ۷۶ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
معاون وزیر راه و شهرسازی اعتبار هزینهشده در راهآهن اردبیل – میانه را تاکنون ۵۷,۰۹۰ میلیارد ریال اعلام کرد.
انتهای پیام
این خبر را در تهران اقتصادی دنبال کنید
.
منبع ایسنا
source