Wp Header Logo 3538.png

همشهری انلاین- مهدی چمران، رئیس شورا در هفتاد و چهارمین اجلاس مجمع مشورتی روسای شوراها با موضوع «از حکمرانی دولتی تا حکمروایی شهری» در ششم دی ماه سال ۱۴۰۳ در شهر رشت، اظهار داشت: کشور ما باید به این سو پیش برود که کارهای مردم را به دست خود مردم بسپارد چرا که بنا بر فرموده حضرت امام (ره) به این طریق کارها بهتر، بیشتر و آسان تر انجام خواهد شد.

چمران ادامه داد: ما به صورت کلان دولت و مجلس شورای اسلامی داریم برای سیاست گذاری ها و اجرای کلان در کشور و یک مدیریت محلی و شوراهای شهری، شهرستان ها و روستاها را داریم؛ برای اینکه بتوانیم مدیریت محلی خود را سامان دهیم، باید این دو را به خوبی از یکدیگر تفکیک کرده و اجرا کنیم و اگر در این امر موفق شویم قطعا در حل بسیاری از معضلات کشور موفق خواهیم شد.

رئیس شورا با بیان اینکه هنوز هم برخی مدیریت ها در این باره در اختیار دولت بوده و باید به شوراها و شهرداری ها با امکانات و ملزوماتش تفویض شود، تا خودشان به بهترین وجه شهرها را اداره کنند، گفت: اعتقاد ما این است که بخش عمده ای از رضایت عمومی مردم در سراسر کشور به شوراها و شهرداری ها مرتبط است. اگر این دو خوب تلاش کرده و خدمات شایسته ای را به مردم شهر و روستای خود ارائه دهند و رضایتمندی را برای آنها فراهم کنند به قطع و یقین رضایتمندی عمومی به وجود خواهد آمد و رضایتمندی عمومی یعنی وابستگی بیشتر و همه در کنار هم که به معنای همان انسجام ملی است که مقام معظم رهبری روی آن تاکید فراوان داشتند و دارند.

وی افزود: امروز قطعا و یقینا این انسجام یکی از نیازمندی های بسیار جدی و حساس ما است، به ویژه پس از حوادثی که در خاورمیانه رخ داد و ما باید از آنها درس بگیریم و بیاموزیم که چگونه باید. اقدام کنیم که ارتباط و بین مردم و این انسجام ملی و مذهبی بهتر و بیشتر خود را نشان دهد. بدون شک خدمات شوراها در این زمینه می تواند بسیار کارساز باشد.

رئیس شورا در ادامه بیان کرد: بسیاری از دولتها شاید به این موضوع کمتر توجه کرده اند یا اصولاً توجهی نداشتند؛ آنها تلاش کرده اند که به مردم خدمت کنند ولی نمی دانستند و یا کمتر می دانستند که بسیاری از مسائل رضایت عمومی به دست شوراها و شهرداری هاست. ما هر روز از همان لحظه ای که از منزل خارج می شویم، با شورا و شهرداری سروکار داریم، اگر اینها خوب کار کرده و خوب خدمت رسانی کنند به معنای این است که ما رضایتمندی عمومی رو بهتر فراهم کرده ایم و رضایتمندی عمومی یعنی آمادگی عمومی مردم برای همبستگی و همکاری. ملتی که همبستگی نداشته باشد از هم می گسلد و از بین می رود چرا که همبستگی هرچه بیشتر و بهتر باشد، ما موفق تر خواهیم بود.

source

khazarnameh.ir

توسط khazarnameh.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *