Wp Header Logo 3531.png

– اخبار استانها –

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، یداله رحمانی در نشست شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی کهگیلویه و بویراحمد با دستور کار بررسی موانع کارآفرینی زنان در استان اظهارداشت: نیمی از جامعه را زنان تشکیل می دهند که در دو دهه اخیر سهم آنها در آموزش عالی قابل توجه بوده و زنان کارآفرین برای گسترش کسب و کار، تولید و اشتغال در استان از حمایت ویژه حوزه اقتصادی بهره مند می‌شوند.

وی با اشاره به نقش آفرینی زنان کارآفرین در حوزه‌های اقتصادی افزود: در این زمینه با موانع و مشکلاتی مواجه هستیم و بانوان استان نقش کمتری در شاخص های اقتصادی دارند و دولت چهاردهم برنامه دارد که مسئولیت های بیشتری را به زنان محول کند چرا که هرگاه مسئولیتی به آنها سپرده شده به خوبی جواب اعتماد مسئولان را دادند.

نماینده عالی دولت در استان کهگیلویه و بویراحمد کمبود سرمایه را یکی از چالش های پیش روی اشتغال و کارآفرینی دانست و افزود: در پرداخت تسهیلات مشاغل خانگی و خرد و سایر حوزه‌ها، بانوان کارآفرین در اولویت باشند.

رحمانی عدم دسترسی بانوان به بازار برای عرضه و فروش محصولات تولید شده را دیگر چالش در زمینه اشتغال زنان دانست و عنوان کرد: شرایط دسترسی آنها به بازارهای هدف مدنظر دستگاه‌های متولی و حوزه اقتصادی استان باشد.

وی بر شناسایی دستورالعمل ها و قوانین مخل تولید و اشتغال تاکید کرد و گفت: برخی از دستگاه‌ها در این خصوص وقت گذاشتند و نسبت به شناسایی و تدبیر برای رفع این دستورالعمل ها اقدام کردند، ضرورت دارد سایر دستگاه‌ها نیز در این رابطه اقدام کنند.

رحمانی با اشاره به اختصاص مبلغ ۲هزار میلیارد تومان از صندوق توسعه ملی برای رونق تولید و سرمایه گذاری افزود: در این زمینه نیز طرح های مربوط به کارآفرینی بانوان دیده شود.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به تدوین کتابچه فرصت های سرمایه گذاری گفت: ۱۲۰ فرصت سرمایه گذاری احصا و موارد اولویت دار مشخص و به زبان لاتین، فارسی و عربی در سایت بارگزاری شود تا زمینه جذب سرمایه ‌گذار بیشتری شود.

رحمانی با اشاره به اینکه، برای رشد شاخص های اقتصادی و ایجاد فرصت سرمایه گذاری در صنایع پایین دست نفت و گاز، بخش کشاورزی و صنعت ورود کردیم، تاکید کرد تا قبل از پایان بهمن ماه سند فرصت های سرمایه گذاری استان تهیه شود.

نماینده عالی دولت در استان کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به راه اندازی مرکز خدمات سرمایه گذاری گفت: جایگاه استان در شاخص های اقتصادی برای ایجاد تحولات نیازمند توجه بیشتری دارد.  

رحمانی با بیان اینکه، باید تلاش کنیم تا نرخ فعالیت های اقتصادی استان را به میانگین کشوری برسانیم، گفت: نرخ بیکاری در حوزه بانوان بیشتر است و باید موضوع بیکاری اختیاری به عنوان مسئله جدی در دستور کار باشد.

وی از پیشنهاد ایجاد تشکل زنان کارآفرین با محوریت دفتر امور زنان و خانواده استانداری استقبال کرد و گفت در پرداخت تسهیلات بانکی، زنان کارآفرین اولویت باشند.

رحمانی بر ایجاد زیرساخت ها در شهرک های صنعتی استان تاکید کرد و گفت: ردیف کمک‌های فنی و اعتباری برای زیرساخت های بخش صنعت در شهرک های صنعتی قرار داده شود.

وی بر عملیاتی شدن مصوبات کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید و نشست شورای دولت و بخش خصوصی تاکید کرد و گفت: در جلسه ای جداگانه مشکلات بخش کشاورزی احصا تا برای آنها چاره اندیشی کنیم.

رحمانی خواستار حمایت سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان از برگزاری نمایشگاه صنایع دستی در مرکز کشور شد و ادامه داد: نهضت گلخانه در دستور کار جهاد کشاورزی باشد و بانک‌ها پرداخت تسهیلات به واحدهای مستقر در شهرک های گلخانه ای را اولویت قرار دهند.

وی نسبت به برداشت از واحدهای تولید شن و ماسه ورود کرد و گفت: هیچ کسی حق برداشت از بستر رودخانه‌ را ندارد و کسانی که این کار را انجام دهند به دستگاه قضایی معرفی می شوند.

رحمانی بیان کرد: طی سال های گذشته طغیان رودخانه‌ آسیب های جدی را به همراه داشت و همین موضوع باعث شده که جلوی فعالیت مزارع پرورش ماهی گرفته شود که در حال پیگیری برای رفع این مشکل هستیم.

وی خاطرنشان کرد: مصوبات شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی برای همه دستگاه ها لازم الاجراست و دستگاهی که در این زمینه تعلل کند بعنوان ترک فعل به سیستم قضایی معرفی می شود.

در این جلسه بانوان کارآفرین استان مشکلات و موانع پیش رو که عمدتا در حوزه تامین منابع تسهیلاتی یود را مطرح و استاندار به صورت تلفنی با مدیرعامل بانک صنعت و معدن مطالبات بانوان را انتقال و خواستار رفع آنها برای ادامه فعالیت آنها در حوزه اقتصادی استان شد.

انتهای پیام/

source

khazarnameh.ir

توسط khazarnameh.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *