Wp Header Logo 886.png

به گزارش گروه رسانه ای شرق،مایکروسافت به تازگی نسخه‌ای قابل بازی از بازی کلاسیک Quake II را به صورت آنلاین منتشر کرده است. این تجربه به‌عنوان یک دمو تکنولوژی برای قابلیت‌های پلتفرم هوش مصنوعی Copilot این شرکت عمل می‌کند و هرچند که خود مایکروسافت اعتراف کرده که این تجربه به اندازه یک بازی خوب و باکیفیت نیست، اما می‌تواند جالب توجه باشد. شما می‌توانید با استفاده از کیبورد خود، برای چند دقیقه در یک سطح از Quake II به گشت‌وگذار بپردازید تا زمانی که به محدودیت زمانی برخورد کنید.

تکنولوژی هوش مصنوعی مایکروسافت

در یک پست وبلاگی که به توصیف کار خود پرداخته‌اند، محققان مایکروسافت اعلام کردند که مجموعه مدل‌های هوش مصنوعی Muse آنها برای بازی‌های ویدیویی به کاربران این امکان را می‌دهد که “از طریق اقدامات کیبورد/کنترلر با مدل تعامل داشته و بلافاصله اثرات اقدامات خود را مشاهده کنند، به طوری که اساساً شما می‌توانید درون مدل بازی کنید.” برای نمایش این قابلیت‌ها، محققان مدل خود را بر روی یک سطح از Quake II که مایکروسافت از طریق خرید ZeniMax مالک آن است، آموزش داده‌اند.

تجربه بازی در دنیای مجازی

محققان در این خصوص نوشتند: «بسیار به شگفتی اولیه ما، توانستیم در دنیایی که مدل شبیه‌سازی می‌کرد، بازی کنیم.» آنها افزودند: «ما می‌توانستیم در اطراف بگردیم، دوربین را حرکت دهیم، بپریم، خم شویم، شلیک کنیم و حتی بشکه‌های مشابه بازی اصلی را منفجر کنیم.» با این حال، محققان بر این نکته تأکید کردند که این پروژه به‌عنوان «یک کاوش تحقیقاتی» در نظر گرفته می‌شود و باید به‌عنوان «بازی با مدل» و نه «بازی با بازی» تلقی شود.

محدودیت‌ها و چالش‌ها

محققان همچنین به «محدودیت‌ها و نواقص» اشاره کردند، از جمله اینکه دشمنان به‌طور مبهمی نمایش داده می‌شوند، شمارشگرهای آسیب و سلامتی ممکن است نادرست باشند و به‌ویژه مدل در حفظ اشیاء دچار مشکل است و اغلب چیزهایی که برای 0.9 ثانیه یا بیشتر از دید خارج می‌شوند را فراموش می‌کند.

دیدگاه‌های متنوع

در دیدگاه محققان، این تجربه می‌تواند «منبعی از سرگرمی» باشد، به طوری که شما می‌توانید دشمنان را با نگاه کردن به زمین برای یک ثانیه و سپس به بالای سر خود ببینید یا حتی «با نگاه کردن به آسمان و سپس به پایین، در نقشه تلپورت کنید.» اما نویسنده و طراح بازی آستین واکر به این رویکرد چندان راضی نبود و ویدیوی گیم‌پلی‌ای را منتشر کرد که در آن بیشتر زمان خود را در یک اتاق تاریک گذراند.

نگرانی‌ها درباره حفظ بازی‌ها

با اشاره به اظهارات اخیر فیل اسپنسر، مدیرعامل مایکروسافت گیمینگ، که مدل‌های هوش مصنوعی می‌توانند در حفظ بازی‌ها کمک کنند و بازی‌های کلاسیک را «قابل حمل به هر پلتفرمی» کنند، واکر استدلال کرد که این نشان‌دهنده «درک نادرست بنیادی از نه تنها این تکنولوژی بلکه از چگونگی کارکرد بازی‌ها» است. او نوشت: «عملکرد داخلی بازی‌هایی مانند Quake — کد، طراحی، هنر سه‌بعدی، صدا — موارد خاصی از بازی را تولید می‌کند، از جمله موارد غیرمنتظره. این بخش بزرگی از آن چیزی است که بازی‌ها را خوب می‌کند. اگر شما واقعاً نتوانید عملکردهای کلیدی داخلی را بازسازی کنید، در آن صورت به آن موارد غیرقابل پیش‌بینی دسترسی نخواهید داشت.»

source

khazarnameh.ir

توسط khazarnameh.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *