Wp Header Logo 192.png

همشهری آنلاین – ثریا روزبهانی: این بانوی پرتلاش، علاوه بر مدیریت یکی از بزرگ‌ترین ستادهای جهیزیه ایران و همچنین خیریه یاران ضامن آهو(ع)، چندین کارگاه کارآفرینی راه‌اندازی کرده است و با مهارت‌آموزی به مددجویان و جویندگان کار، آنها را برای کسب درآمد، توانمند می‌کند.

خواندنی‌های بیشتر را اینجا دنبال کنید

تلاش نیکوکارانه‌ای که در آستانه صادرات است

بحیرایی در باره فعالیت خیرخواهانه‌اش می‌گوید: «من حدوداً از ۲۲ سالگی سعی می‌کردم در حد توانم باری از دوش دیگران بردارم و اکنون از آن روزگار ۳۵سال می‌گذرد که این کار، دغدغه روز و شبم شده است و با جدیت و مداومت آن را دنبال می‌کنم. در مراحل نخست کار فقط جهیزیه یا سیسمونی تهیه می‌کردم یا هر از گاهی با کمک خیّران سبد کالا به خانواده‌های بی‌بضاعت می‌دادم. کم‌کم خیریه کوچکی را راه‌اندازی کردم. چون جا و مکانی نداشتم امور خیریه را در حسینیه حضرت علی اصغر(ع) واقع در محله نبی اکرم(ع) انجام می‌دادم. نامش را به عشق امام رضا(ع)، یاران ضامن آهو گذاشتم و مجوز رسمی آن را گرفتم، اما بعد تصمیم گرفتم اشتغالزایی کنم؛ چرا که با دادن یک سبد کالا یا وجه دستی مشکل این خانواده‌ها حل نمی‌شد. برای همین با چند تن از دوستان خیّرم مشورت کردم و آنها قول دادند کمک کنند. این کارگاه‌های حرفه‌آموزی فقط برای نیازمندان نیست. هر شهروندی می‌تواند از خدمات اینجا بهره‌مند شود. هدف رونق گرفتن زندگی‌هاست. برای همین فوت و فن بازاریابی را به آنها یاد می‌دهیم تا خودشان اشتغالزایی کنند و کارآفرین شوند.»

تلاش نیکوکارانه‌ای که در آستانه صادرات است

بحیرایی سال‌هاست که با راه‌اندازی کارگاه کارآفرینی، رایگان آموزش می‌دهد و زمینه اشتغال را برای بانوان بدسرپرست و بی‌سرپرست ایجاد کرده و اکنون قالی‌های مددجویان این مرکز در آستانه صادرات به کشورهای خارجی است. زهرا صالحی یکی از مددجویان درباره کارگاه‌های کارآفرینی توضیح بیشتری می‌دهد و می‌گوید: «در واقع من هرجایی که نیاز باشد همان جا هستم و اغلب حرفه و مهارت‌هایی آموزش داده می‌شود که مددجویان به آن علاقه دارند. مانند خیاطی، آرایشگری، قالیبافی و… و. کلاس‌های آموزشی در نقاط مختلف تهران برگزار می‌شود تا مددجویان برای حضور در کلاس‌ مشکل رفت‌وآمد نداشته باشند و با کمترین هزینه دوره‌های مهارت‌آموزی را سپری کنند. اکنون در حرفه قالیبافی حدود ۱۵۰ نفر یا بیش از ۸۰نفر هم در منزل‌های خودشان کار می‌کنند. از صفر تا صد یعنی از آموزش تا تهیه وسایل کار و فروش آن، از مددجویان در هر مرحله‌ای که نیاز به کمک داشته باشند، حمایت می‌کنیم.»

source

khazarnameh.ir

توسط khazarnameh.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *