Wp Header Logo 2577.png

وی درباره وضعیت نیروهای خرید خدمات آموزشی خاطرنشان کرد: مشکل حقوق این نیروها حل شده و موضوع تبدیل وضعیت آنان نیز در حال پیگیری است. علاوه بر این در صورت نیاز، از نیروهای نهضتی، مربیان پیش‌دبستانی دولتی و طرح امین استفاده خواهد شد.

کاظمی با اشاره به دستاوردهای دولت چهاردهم در حوزه آموزش‌و پرورش تصریح کرد: در این ۶ ماه، بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ پروژه آموزشی در سراسر کشور افتتاح شده و دولت مدرسه‌سازی و ارتقای وضعیت آموزشی را در اولویت قرار داده است.

وزیر آموزش‌وپرورش یادآور شد: پروژه‌های نیمه‌تمام، حل مشکل نیروی انسانی، جذب نیروهای بومی و بهبود وضعیت مدارس از برنامه دولت چهاردهم در آموزش و پرورش است.

وی به تلاش دولت چهاردهم برای بهبود وضعیت مدارس کشور خبر داد و گفت: پروژه‌های نیمه‌تمامی که بیش از ۵۰ درصد پیشرفت داشته‌اند، در اولویت تکمیل قرار گرفته‌اند.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به برنامه دولت برای رفع مشکلات فضای آموزشی و تجهیزات مدارس، بیان کرد: استانداران این موضوع را در اولویت خود قرار داده‌اند و به‌صورت هفتگی روند پیشرفت پروژه‌ها را پیگیری می‌کنند.

کاظمی در باره تنوع مدارس افزود: تنوع مدارس یکی از چالش‌های نظام آموزشی است که برخلاف سیاست‌های جدید وزارت آموزش‌وپرورش است و ما باید به سمت کاهش و حتی پایان دادن به این تنوع حرکت کنیم و تنها ۲ نوع مدرسه یکی مدارس عادی دولتی و مدارس ویژه استعدادهای درخشان (سمپاد) داشته باشیم و مدارس غیردولتی نیز به‌عنوان یک نهاد کمکی در کنار آموزش‌ و پرورش فعالیت خواهند کرد.

به گفته وی این سیاست به‌منظور برقراری عدالت آموزشی و کاهش سردرگمی خانواده‌ها اتخاذ شده است و در آینده اجرایی خواهد شد.

کاظمی در آیین افتتاح دبستان هفت کلاسه شهید ادریس پولادی در منطقه مرزن آباد هم یادآور شد: اقتصاد و امنیت در آموزش و پرورش باید حل شود و توسعه را نیز باید در این نهاد یافت.

وی ادامه داد : احداث مدرسه توسط خیران در واقع لطف خداوند به خیران است که به آنها توفیق خدمتگزاری مردم را می دهد.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه این کار یک باقیات و صالحات برای خیران سازنده دبستان شهید پولادی است، افزود: هیچ کاری به اندازه کار کردن در آموزش و پرورش یک کشور ارزش افزوده ندارد و آموزش و پرورش نقطه آغاز تحول یک کشور است.

وزیر آموزش و پرورش اضافه کرد: سرمایه گذاری در آموزش و پرورش تا ۱۲ سال زمان لازم دارد تا یک فرد وارد دانشگاه شود و از آنجا به نیروی انسانی ماهر و علمی تبدیل شود.

کاظمی با تأکید بر اینکه مسئولیت داریم تا دانش آموزان را از نظر علمی و هم از نطر فرهنگ و سنن کشورمان تربیت کنیم، گفت: باید فضای قرآن و نماز را در مدارس نشر دهیم. بنابراین در آموزش و پرورش تلاش می کنیم تا مدارس ما به بالاترین سطح کیفیت برسد.

وی به معیشت معلمان اشاره کرد و گفت: ما در وزارتخانه به طور جدی پیگیر معیشت معلمان کشور هستیم و امیدواریم بتوانیم گره ای در این حوزه باز شود.

source

khazarnameh.ir

توسط khazarnameh.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *