Wp Header Logo 3340.png

کد خبر: 277384

تاریخ انتشار: پنجشنبه 04 بهمن 1403 – 20:26

به گزارش بهداشت نیوز هویج چه خام باشد چه پخته، سرشار از مواد مغذی است که به مبارزه با التهاب کمک می‌کند.

هویج مملو از بتاکاروتن است و بدن برای تشکیل ویتامین A از آن استفاده می‌کند. ویتامین A در حفظ سلامت استخوان و سلامت پوست، به خصوص با افزایش سن، نقش مؤثری دارد. هویج می‌تواند التهاب و استرس اکسیداتیو را در بدن کاهش دهد و سیستم ایمنی بدن را تقویت کند.

هویج قند زیادی دارد و قند آن با سایر سبزی‌ها متفاوت است و در اثر حرارت پخت، سرعت جذب قند آن در بدن، افزایش یافته و در نتیجه افراد مبتلا به دیابت باید به خصوص هویج پخته را در حد متعادل مصرف کنند. در هر ۱۰۰ گرم هویج ۴۰ کالری انرژی نهفته و مصرف روزانه آن سبب اضافه وزن خواهد شد.

هویج حاوی رنگدانه‌های نارنجی رنگ زیادی است که در اثر مصرف زیاد و طولانی مدت موجب زرد شدن رنگ پوست می‌شود که با قطع مصرف آن، رنگ پوست به حالت عادی باز خواهد گشت و برخلاف باور عامه مردم مصرف هویج سبب ابتلای فرد به بیماری زردی یا یرقان نمی‌شود.

منبع: همشهری

source

khazarnameh.ir

توسط khazarnameh.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *