Wp Header Logo 2849.png

به گزارش خبرآنلاین، با پیروزی دونالد ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری ایالات متحده، او فرصتی چهارساله دیگر برای ورود به اتاق بیضی کاخ سفید را دارد تا مأموریت خود به عنوان چهل و هفتمین رئیس جمهور را به پایان برساند. به باور کارشناسان ترکیب دو نفره ترامپ و ایلان ماسک نقش مهمی در آینده سیاست جهانی ایفا خواهند کرد به گونه ای که تا قبل از تحلیف ترامپ نیز تا حدودی نمود پیدا کرده است. شرایطی که حتی برای متحدان ایالات متحده نیز دشوار به نظر می رسد و تصویری مبهم و پیش بینی ناپذیر از وضعیت موجود برای این کشورها و دیگر کشورهای غیرمتحد ایجاد می کند.

ایران نیز با تحولاتی چون خروج آمریکا از برجام و ترور سردار شهید قاسم سلیمانی بالاترین سطح تنش را در روابط با واشنگتن در دوره اول ترامپ داشته و به همین منظور خبرآنلاین طی یک نظرسنجی از کاربران خود درباره چگونگی مواجهه با دولت دوم ترامپ پرسشی را مطرح کرده که آیا تنش‌زدایی با آمریکا تامین کننده منافع ملی ایران است یا ادامه روند تنش‌آلود فعلی؟

کاربری به نام بهمن در این باره نوشت: مسلم است که امریکا تحت فشار امتیاز می دهد. لذا اگر چیزی برای وادار کردن داریم، چرا استفاده نکنیم؟! اما اگر دستمان بسته است، باید ببینیم سر چه چیز باید توافق کنیم. قطعا افزایش تحریم ها و در پی آن افزایش گرانی ها مردم را فقیرتر خواهد کرد. به نظرم باید انعطاف داشته باشیم تا شر از سر این مملکت رد شود. وقت تعامل و دوستی با همه دنیا با نگاه حفظ منافع ملی برای ایجاد و افزایش ثباط و امنیت رسیده است. ان شاءالله

فرد دیگری نوشت: مذاکره باید هوشمندانه باشد نه اینکه بند و یا تبصره ای مانند مکانیزم ماشه در برجام داشته باشد تا هر وقت دلشان خواست همه چیز را به هم بزنند.

کاربری با نام م. ک نیز نوشت: با عنایت به اینکه تا کنون به دلیل در پیش گرفتن دیپلماسی اشتباه، عواقب ناگواری گریبانگیر کشور گردیده است، لذا چرخش سیاست ها و انجام مذاکره با مد نظر قرار دادن منافع ملی، عملی معقولانه و مدبرانه به نظر می رسد. مخالفان مذاکره عموما از افرادی هستند که این روزها با عنوان کاسبان تحریم عنوان می گردند.

مرتضی نیز در این باره نوشت: توافق و صلح هزینه کمتری نسبت به جنگ و درگیری دارد. دیدار رییسان جمهور امریکا و ایران میتواند راهگشا باشد.

مخاطب دیگری نیز نوشت: سیاست چماق در مقابل چماق و هویج در مقابل هویج عادلانه ترین و بهترین سیاست و روش است. در مقابل سیاست مرد دیوانه دو راه بیشتر نیست یا فرار و عقب نشینی یا مقابله و مشت آهنین.

مخاطب با عنوان ناشناس نوشت: کنار آمدن با ترامپ بهترین گزینه است چون ترامپ دنبال افتخارآفرینی برای خودش است و با درخواست های ما کنار می آید.

فردی دیگری با نام مهدی نظر متفاوتی داشت و نوشت: ترامپ دستور ترور سردار سلیمانی را صادر کرده و انتقام خون سردار باید هدف ما باشد.

مخاطب دیگری با نام افضلی یکی دیگر از مخالفان تعامل با آمریکا بود و نوشت: به نظر من آدم عاقل دوبار از یک سوراخ گزیده نمیشود. امریکا و اروپا غیرقابل اعتماد هستند.

علی اسداللهی هم نوشت: ایران و آمریکا هیچ وقت با صلح و دوستی در کنار هم قرار نخواهند گرفت آمریکا از ایران کشوری انتظار دارد که مطیع و گوش بفرمان باشد مثل کشورهای دیگر حاشیه خلیج فارس و اسرائیل را برسمیت بشناسد آمریکا انتظار دارد ایران مولفه های قدرت خود را کنار گذاشته و از بین ببرد و در حدی باشد که مصرف کننده باشد نه تولید کننده و از نظر منابع ثروت نیز فقط به نفت متکی باشد. لذا ایران نباید از اقتدار و استقلال خود کوتاه بیاید و این وضعیت تنش را مدیریت کند و به هیچ وجه به زیاده خواهی های آمریکا تن ندهد. اگر یک خاک‌ریز عقب نشینی بکنیم یقیناً سقوط خواهیم کرد مقاومت در برابر دشمنان تلاش برای پیشرفت لازمه‌ی کشور ما است اگرچه منتهی به جنگ بشود.

فرهاد رشیدزاده هم نوشت: کوتاه آمدن دربرابر ترامپ و آمریکا صد در صد غلط است و باید با آمریکا و ترامپ مبارزه کرد و در مقابل آنان ایستاد.

علی نیز در این مورد نوشت: راه پیشرفت کشور مذاکره و ارتباط با دنیای خارج است.

کاربری به اسم کهنه سرباز جانباز وطن هم نوشت: 

یکبار برای همیشه مثل رهبر کره شمالی با ترامپ مذاکره مستقیم شود و یخ رابطه را آب کنند.

کاربری به اسم خالقی نیز نوشت: مذاکره بر اساس تامین منافع هر دو کشور است. در اوج جنگ باصدام صلح کردیم مگر امریکا بدتر صدام است؟

فردی هم به اسم محسن نوشت: ببینید چین چگونه موضعگیری می‌کند و لحنش در ارتباط با آمریکا به چه شکل است. حداقل می توانیم مانند چینی ها موضع گیری کنیم.

مخاطب دیگری به اسم بابک نوشت: دولت ترامپ سخت یا آسان می آید و می رود. چه بخواهیم چه نخواهیم آمریکا در دنیا قدرت سیاسی اقتصادی دارد و ایران باید مستقیم با آمریکا به یک تعامل و رابطه درست برسد. در آن زمان است که اقتصاد و وضعیت مردم هم خوب خواهد شد و تنش های خارجی کمتر میشود. ایران نباید تنها به روسیه و چین تکیه کند بخشی از مشکلات ما عدم ارتباط سازنده و درست با آمریکا است. خوبی ترامپ این است که رو بازی میکند و اهل مذاکره شفاف است.

شما می‌توانید پاسخ‌های بیشتر مخاطبان خبرآنلاین را اینجـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا بخوانید.

 

۳۱۱۳۱۱

source

khazarnameh.ir

توسط khazarnameh.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *