عباس موسوی در گفتگوی اختصاصی با دیباچه در خصوص مرکز رشد مشترک بین دو دانشگاه شهید بهشتی و دانشگاه شریف،اظهار کرد: ما در اطراف دانشگاه شریف ناحیهای را به نام ناحیه نوآوری شریف داریم که شاید بزرگترین پارک بدون دیوار کشور باشد که در منطقه و محدوده دانشگاه قرار گرفته است.
رئیس دانشگاه صنعتی شریف ادامه داد: شرکتهای فناور میتوانند در این منطقه قرار بگیرند، برج فناوری دانشگاه شهید بهشتی نیز میتواند در این منطقه به عنوان مقدمهای برای ایجاد پارک یا مرکز رشد مشترک که مربوط به حیطه سلامت است،باشد.
وی در در پاسخ به این سوال که محصول همکاری بین دو دانشگاه چه فناوریهایی نوینی می تواند به همراه داشته باشد،گفت: این همکاری میتواند دستاوردهای کاربردی برای عرصه سلامت و پزشکی کشور و حوزه صنعت با رویکرد سلامت محور داشته باشد.
موسوی ادامه داد: در حال حاضر، همکاری بین دانشگاههای علوم پزشکی و دانشگاههای مهندسی وجود دارد ولی این همکاری فردی است، یعنی افرادی از دانشگاههایی مثل دانشگاه صنعتی شریف با دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ارتباط دارند اما بهتر است که این ارتباط سیستمی باشد.
رئیس دانشگاه صنعتی شریف عنوان کرد: توافقنامه بین دانشگاه صنعتی شریف و دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی می تواند مقدمهای باشد برای ارتباط سیستمی که ارتباط سیستمی میتواند به محصولات با فناوری بالاتر و محصولات مرتبط با نیازهای کشور منتج شود.
وی افزود: ارتباطات فردی به یک سری دستاوردها منتج شده اما اگر سیستمی باشد، طبیعتا سطح فناوری بالاتر رفته و سطح محصولاتی که میتواند پوشش نیازهای کشور را بدهد بیشتر خواهد شد.
گفتگو از: نسرین هاشمی
source