Wp Header Logo 885.png

به گزارش پارسینه، محمدحسین دلشاد، فلوشیپ درد، با تأکید بر اهمیت شناسایی منشأ دردهای قفسه سینه گفت: «درد در این ناحیه همواره نشانه‌ای از مشکلات قلبی نیست. بسیاری از این دردها ممکن است به عوامل دیگری مانند دیسک گردن، التهاب غضروف دنده‌ها یا حتی بیماری زونا مرتبط باشد. تغییرات سبک زندگی در جوامع امروزی موجب افزایش این دردها، حتی در سنین پایین‌تر شده است.»

وی افزود: «گاهی بیماران با انجام تست‌های قلبی و ورزش مشخص می‌کنند که مشکل از قلب نیست، اما درد همچنان ادامه دارد. در چنین شرایطی ممکن است منشأ درد از ستون فقرات یا دیگر نواحی باشد. یکی از شایع‌ترین این موارد، دیسک گردن است که درد آن به قفسه سینه و دست چپ انتشار پیدا می‌کند.»

دلشاد با اشاره به تأثیر سبک زندگی ناسالم بر افزایش این مشکلات گفت: «بیمارانی که به دلیل سبک زندگی اشتباه به مشکلاتی مانند دیسک گردن دچار می‌شوند، اغلب در سنین میانسالی با این علائم روبه‌رو می‌شوند. درمان این دردهای مزمن نیازمند تصویربرداری دقیق و در مواردی جراحی یا روش‌های کم‌تهاجمی است.»

وی درباره موارد شایع دردهای مشابه درد قلبی تصریح کرد: «بیمارانی که دچار التهاب غضروف دنده‌ها در محل اتصال به استخوان جناغ هستند، معمولاً با درد شدیدی مواجه‌اند که با فعالیت افزایش می‌یابد. شناسایی عصب مربوطه و بلاک کردن آن می‌تواند این درد را کاهش دهد. بیماری زونا نیز یکی دیگر از دلایل شایع است که گاهی به اشتباه به دردهای قلبی نسبت داده می‌شود.»

این فلوشیپ درد در پایان افزود: «درد، نشانه‌ای مهم و ارزشمند از زنده بودن است، اما اگر به‌موقع بررسی و درمان نشود، به معضلی جدی و مزمن تبدیل خواهد شد. آگاهی عمومی درباره این مسائل باید افزایش یابد تا افراد بتوانند با مراجعه به پزشکان متخصص، از آسیب‌های جدی‌تر جلوگیری کنند.»


source

khazarnameh.ir

توسط khazarnameh.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *