قیمت نفت برنت امروز با ۰.۷۶ درصد افزایش به ۷۶.۵۱ دلار در هر بشکه رسید و در بازه هفتگی نیز رشدی ۳.۶۹ درصدی را تجربه کرد. این افزایش قیمت را میتوان به نگرانیهای ژئوپلیتیکی و سیگنال های بهبود تقاضا در بازار جهانی نسبت داد. گزارشها حاکی از کاهش ۴.۳ میلیون بشکهای ذخایر نفت خام آمریکا است که نشاندهنده تقاضای بالای داخلی میباشد. با این حال، ضعف اقتصادی چین بهعنوان بزرگ ترین واردکننده نفت جهان، همچنان تأثیر منفی قابلتوجهی بر بازارهای نفت دارد.
بازار گاز طبیعی
قیمت گاز طبیعی با کاهش قابل توجه ۸.۳۶ درصدی در طول روز به ۳.۳۵۴ دلار به ازای هر MMBtu رسید. این کاهش در بازه هفتگی ۰.۸۶- درصد ثبت شد. این افت قیمت میتواند به دلیل کاهش تقاضای فصلی و ذخایر مناسب کشورهای مصرفکننده باشد.
بازار طلا
طلا با کاهش ۰.۷۶- درصد در طول روز، به قیمت ۲۶۳۸.۲۸ دلار به ازای هر اونس معامله شد. در بازه هفتگی، طلا تغییر ۰.۶۸+ درصدی را نشان داد. این کاهش روزانه احتمالاً ناشی از تقویت شاخص دلار و بازده اوراق قرضه بوده است. با این حال، تقاضای پایدار برای طلا بهعنوان دارایی امن، از افت بیشتر جلوگیری کرده است.
بازار نقره
نقره با رشد ۰.۲۵+ درصدی در طول روز به ۲۹.۶۰۸ دلار در هر اونس رسید. در بازه هفتگی، نقره با افزایش ۰.۹۱+ درصدی همراه بوده است. این روند افزایشی نشاندهنده تقاضای صنعتی بالا برای نقره، بهویژه در بخش فناوری و انرژیهای تجدیدپذیر است.
بازار فولاد
قیمت فولاد در بازار چین با افت ۰.۸۸- درصدی در طول روز به ۳۲۵۴ یوان در هر تن رسید. در بازه هفتگی، کاهش ۰.۴۶- درصدی ثبت شد.
کاهش قیمت فولاد به کاهش تقاضا در صنایع ساختوساز و تولید مرتبط است، در حالی که نگرانیهایی درباره رکود اقتصادی نیز تأثیرگذار بوده است.
بازار سنگآهن
سنگآهن با کاهش ۱.۱۶- درصدی در طول روز، به ۹۹.۴۴ دلار در هر تن رسید. این ماده خام در بازه هفتگی کاهش ۴.۲۹- درصدی را تجربه کرده است.
کاهش قیمت سنگآهن به دلیل کاهش فعالیت در بخش تولید فولاد و عرضه مناسب از سوی معادن بزرگ بوده است.
source