همشهری آنلاین: ترکیب طعم شیرین فالوده با مزه ترش انار، یک دسر متفاوت برای مهمانیهای زمستانی ایجاد خواهد کرد.دست به کار شوید و این دسر را در خانه آماده کنید.
نام غذا: ژله فالوده و انار
آمادهسازی: ۳۰ دقیقه
پخت: ۲ ساعت
تعداد: ۴ نفر
مواد لازم:
انار دانه شده: ۲لیوان
فالوده شیرازی: ۲لیوان
ژله آلوئهورا: یک بسته
طرز تهیه:
۱. انارها را دانه کنید. قالب ژله را آماده کرده و به اندازه ۲ سانتیمتر از ارتفاع هر خانه از قالب را، یکی درمیان با انار و فالوده پر کنید.
۲. ژله آلوئهورا را در یک لیوان آب جوش بریزید و به آن یک لیوان آب سرد اضافه کنید.
۳. بعد از خنک شدن ژله، بخشی از آن را روی فالودهها و دانههای انار بریزید.
۴. قالب را در یخچال بگذارید تا ژله خودش را بگیرد و سفت شود سپس از یخچال بیرون بیاورید و این بار برعکس مرحله اول، در خانهای از قالب که انار ریخته بودید فالوده بریزید و در خانهای که فالوده دارد، انار بگذارید.
۵. بقیه ژله آلوئهورا را روی انار و فالوده بریزید و قالب را دوباره در یخچال بگذارید.
۶. قالب را بعد از ۲ ساعت از یخچال خارج کنید و به آرامی در ظرف سرو برگردانید.
نکته: اگر دوست دارید دسر رنگارنگ داشته باشید، میتوانید به جای ژله آلوئهورا از طعمهای دیگر ژله هم استفاده کنید.
source