به گزارش گروه فرهنگ و هنر برنا؛ امیرسالار کرامتی که پرکاشنیست، سرپرست گروه نوازندگان و نویسنده کتاب «میسار» است درباره این کنسرت گروه «میسار» گفت: نام گروه «میسار» و مخفف نامم امیرسالار است. من پرکاشنیستم و درام و هندپند نیز مینوازم و آموزش میدهم، حالا شاید سوال پیش بیاید که چرا من سراغ نتهای هندپند رفتم. این سازی که در سال ۲۰۰۰ اختراع شد، ناخودآگاه وارد مارکت موسیقی ما شد و بسیار هم مورد استقبال قرار گرفت، خیلی مخاطب داشت و من آینده خوبی برای این ساز میبینم هرچند که باور دارم میتوانیم بسیار گستردهتر به آن بپردازیم.
این نوازنده درباره نتهای هندپند و محدودیتهای نواختن این ساز توضیح داد: هندپند یا همان هنگ درام داری ۹ نت است؛ البته هندپندهای گستردهتری هم ساختند که دارای نتهای بیشتری است، اما حرفهایها سراغ آن میروند. در اصل این ساز بسیار محدود است و ترکیبی است از ساز کوبهای و ملودیک و برای پرکاشنیستها، این ساز اتفاق خوبی را رقم زد. محدودیتهای نتی این ساز سبب شده تا من قطعات را به صورت ریتمی بنویسم تا بتوانیم قطعات مجزایی داشته باشیم.
وی درباره کتابی که نوشته است، گفت: کتاب «میسار» که اولین اثر من است، ۱۶ قطعه برای نواختن هندپند در گام «ر مینور» دارد که البته آموزشی نیست، فقط قطعه است و همزمان با انتشار کتاب که در هفته اول دی انجام میشود، آلبوم موسیقی این قطعات نیز منتشر میشود که برای نوازندگان متوسط رو به بالا توصیه میشود.
کرامتی در پایان و درباره اعضای گروه افزود: همه نوازندههای هندپند، هنرجوهای من هستند، اما بقیه تیم استادان بزرگی هستند و ما برای اینکه اجرا را روی صحنه بیاوریم بیش از چهار ماه تمرین کردیم.
نوازندگان هندین این گروه عبارتند از: سینا سعیدی، آتنا دولتآبادی، وانیا صفوی، آیلار باقری، سارا قائمی، ارشیا خراسانی، پریسا محمدی، میثم دارائیخواه، پوریا جانیخواه و آیسا مولازاده، البرز خانی (پرکاشن و هندپن)، میلاد دو دانگه (بیس)، کاویان رزقی (پیانو)، دانیال نظرپور (درامز)، داریوش مشکین (گیتار الکتریک)، میرشاد خدابنده (گیتار نایلون)، مائده شیرازی نوازنده هندین و پرکاشن و نوازندگان مهمان سامان بهشتی (درامز) فرنوش باقری (عود).
انتهای پیام/
source