Wp Header Logo 903.png

وی اضافه کرد: دهک‌ بندی‌ها دقیق نیست چراکه امروز کسانی را می‌بینیم که در دهک ۸ یا ۹ درآمدی قرار دارند اما درآمد آنها به اندازه‌ای نیست که بخواهیم یارانه آنها را حذف کنیم.

علیمردانی با طرح این سئوال که آیا به طور مثال داشتن یک خودروی پراید، دلیل مناسبی برای قرار داشتن یک فرد در دهک درآمدی ۸ یا ۹ است، عنوان کرد: حذف یارانه دهک‌های ۸ و ۹ مگر چقدر اعتبارات برای دولت ایجاد می‌کند که حاضر است کمک معیشتی این طبقات به اصطلاح پردرآمد را حذف کند. آیا قرار است با حذف یارانه این دو دهک مشکلات کشور حل و فصل شود.

عضو کمیسیون تلفیق با تاکید بر اینکه در لایحه بودجه اشاره‌ای به حذف یارانه هیچ‌یک از دهک‌ها نشده است، گفت: دولت همچنان آمار دقیقی از افراد دهک بالا ندارد و از آنجایی که دهک‌بندی‌ها دقیق صورت نگرفته، حذف یارانه برخی دهک‌ها فقط افزودن بر مشکلات مردم و اعتراض و نارضایتی آنها را در پی خواهد داشت.

اعلام رسمی حذف یارانه نقدی این افراد

یک مقام ارشد دولت اعلام کرد: می‌شود یارانه دهک‌های بالا را به تدریج قطع کرد و به دهک‌های پایین اضافه کرد.

همزمان با بررسی لایحه بودجه در مجلس، ماجرای حذف یارانه‌بگیران نیز داغ شده است؛ این‌که دولت در سال ۱۴۰۴ آیا برنامه‌ای برای کاهش تعداد یارانه‌بگیران خواهد داشت یا خیر.

در تازه‌ترین خبر، شهرام دبیری، معاون پارلمانی رئیس جمهور اعلام کرده، دولت قصد دارد یارانه‌های دهک‌های بالا را به تدریج قطع کند تا منابع بیشتری به دهک‌های پایین اختصاص یابد.

به گفته او، دولت باید اطلاعات دقیقی از وضعیت اقتصادی افراد داشته باشد تا از حذف اشتباهی افراد نیازمند جلوگیری شود. این موضوع به ویژه پس از بروز مشکلات قبلی در توزیع یارانه‌ها مورد توجه قرار گرفته است.

سمت و سوی بودجه درباره یارانه‌ها

پیش از این نیز منصور علیمردانی، عضو کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۴ کل کشور درباره برخی گمانه‌زنی‌ها مبنی بر حذف یارانه‌ برخی دهک‌های درآمدی توضیح داده بود.

او درباره برخی اخبار و گمانه‌زنی‌ها درباره حذف یارانه برخی دهک‌های در سال آینده، گفته بود: در لایحه بودجه اشاره‌ای به حذف یارانه هیچ دهکی نشده است.

وی عنوان کرده بود: دهک‌ بندی‌ها دقیق نیست چراکه امروز کسانی را می‌بینیم که در دهک ۸ یا ۹ درآمدی قرار دارند اما درآمد آنها به اندازه‌ای نیست که بخواهیم یارانه آنها را حذف کنیم.علیمردانی با طرح این سئوال که آیا به طور مثال داشتن یک خودروی پراید، دلیل مناسبی برای قرار داشتن یک فرد در دهک درآمدی ۸ یا ۹ است، عنوان کرده بود: حذف یارانه دهک‌های ۸ و ۹ مگر چقدر اعتبارات برای دولت ایجاد می‌کند که حاضر است کمک معیشتی این طبقات به اصطلاح پردرآمد را حذف کند. آیا قرار است با حذف یارانه این دو دهک مشکلات کشور حل و فصل شود.

احد آزادیخواه، نماینده مجلس هم درباره این‌که چندی پیش شاهد بودیم دولت در پرداخت یارانه‌ها با مشکل روبه‌رو شد، برخی از کارشناسان عنوان کردند پرداخت یارانه به این شکل خواه یا ناخواه مشکل تامین منابع خواهد داشت و باید فکر دیگری برای این بخش از پرداختی‌های دولت انجام داد، متذکر شده بود: درحال‌حاضر پرداخت یارانه نقدی قانون است و به دلیل این که قانون است نمی‌شود به آن نگاه کارشناسی کرد و گفت به این دلیل و آن دلیل دادن یارانه نقدی اشتباه است، قانون باید اجرا شود. /خبرآنلاین

source

khazarnameh.ir

توسط khazarnameh.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *