Wp Header Logo 83.png
افشاگری سرباز اسرائیلی از ویرانگری در غزه با سلاح‌های آمریکایی

به گزارش راهبرد معاصر، این سرباز ذخیره که در جنگ غزه شرکت داشته است، بدون اینکه نامش را فاش کند، تجربیاتش را در قالب نامه‌ای در روزنامه صهیونیستی هاآرتص منتشر کرد.

او در توصیف ویرانگری در غزه گفت: به هر سمت که نگاه کنید، انبوهی از آهن‌پاره‌های تجهیزات نظامی، شن و بتن، بطری‌های خالی پلاستیکی و گرد و خاک دیده می‌شود. تلی از سنگ‌ها دیده می‌شود که مربوط به ساختمان یک مؤسسه رسمی است. انباشته‌های دیگری در منطقه دیده می‌شود که زمانی محله‌ای مسکونی بود.

سرباز صهیونیستی با توصیف این ویرانگری‌ها، می‌گوید باید که این تصاویر و حقایق تیتر سرمقاله‌ها شوند و در صدر موضوعات دیوان کیفری بین‌المللی، شورای امنیت و دانشگاه‌های آمریکا قرار بگیرند.

او در ادامه نامه خود، به استفاده رژیم صهیونیستی از تسلیحات آمریکایی در جنگ غزه اشاره می‌کند و اینکه چگونه این سلاح‌ها به آنها اجازه می‌دهند با حداقل نیروی انسانی کنترل مناطق را در دست بگیرند و تصمیمات نظامی‌شان تحت تأثیر این تسلیحات است.

سرباز صهیونیستی در ادامه در این خصوص می‌گوید رژیم صهیونیستی به لطف تسلیحات آمریکایی و حمایت تسلیحاتی این کشور در غزه می‌جنگد و به محض اینکه فرمانده صهیونیستی اراده حمله کند، جنگنده اف۱۵ حامل بمب آمریکا در مسیر خود به سمت پایگاه نواتیم واقع در جنوب فلسطین اشغالی پرواز می‌کند و توپخانه آمریکا هم در آماده‌باش قرار می‌گیرد.

سرباز همچنین به شرایط سخت زندگی غیرنظامیان فلسطینی در غزه اشاره می‌کند و تصویر‌های دلخراشی از شرایط زندگی آنها در میانه جنگ و ویرانی ارائه می‌دهد، از جمله اینکه چطور مردم غزه با وجود کمبود شدید مواد غذایی و موانع بر سر راه کمک‌های بشردوستانه، برای بقا دست و پنجه نرم می‌کنند.

او ضمن انتقاد از فقدان آگاهی و توجه کابینه رژیم صهیونیستی نسبت به وضعیت واقعی در غزه، بیان می‌کند که رژیم صهیونیستی نمی‌تواند این وضعیت را برای همیشه پنهان کند و این ویرانی اثراتی پایدار بر زندگی نسل‌های آینده خواهد داشت.

سرباز با بیان اینکه مشکل، دیپلماتیک است و نه نظامی یا تاکتیکی، گفت به همین دلیل روشن است که نیرو‌های ذخیره دوباره فراخوانده می‌شوند تا همان مأموریت‌ها را در غزه انجام دهند.

او همچنین به پرسش‌هایی درباره اخلاق و تصمیم‌گیری در زمان پیچیدگی‌های نظامی پرداخت و پرسید چه زمانی یک سرباز حق دارد از مشارکت در جنگ خودداری کند و در عین حال خائن خطاب نشود.

بر اساس تخمین‌های دولت غزه، مواد منفجره‌ای که توسط ارتش رژیم صهیونیستی در این باریکه استفاده شده است، پنج برابر قدرت بمب اتمی پرتاب شده بر هیروشیما است.

در این خصوص، رئیس دیده‌بان حقوق بشر اروپا-مدیترانه و مدیر کل دفتر اطلاع‌رسانی دولتی در غزه، ضمن مقایسه وضعیت غزه با بمباران هیروشیما، گفتند هر دو جنگ در استفاده از سلاح‌های آمریکایی، کشتار گسترده و سکوت جامعه بین‌المللی مشابه یکدیگر هستند.

حمایت ایالات متحده از رژیم صهیونیستی از ۷ اکتبر ۲۰۲۳ منجر به وضعیت ناگوار انسانی در غزه شده که بر اثر آن بیش از ۱۴۹ هزار فلسطینی شهید و زخمی شده است. این در حالی است که رژیم صهیونیستی بی‌توجه به احکام صادره از سوی دادگاه کیفری بین‌المللی علیه «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی و «یوآو گالانت» وزیر جنگ این رژیم برای ارتکاب جنایات جنگی و جنایات علیه بشریت، به عملیات خود ادامه می‌دهد. /ایسنا

source

khazarnameh.ir

توسط khazarnameh.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *