به گزارش اقتصاد آنلاین، سرهنگ علی عباسی کسانی با اعلام این خبر اظهار کرد: در پی مراجعه تعدادی از شهروندان کرمانشاهی و طرح شکایت تحت عنوان کلاهبرداری با سرمایه گذاری در بازار ارز دیجیتال رسیدگی به موضوع در دستور کار قرار گرفت.
وی ادامه داد: در بررسیهای به عمل آمده مشخص شد یک سایت کلاهبرداری در قالب یک شرکت صوری با تبلیغات گسترده و وعده سود بالا، اقدام به کلاهبرداری ۳۳ میلیارد ریالی از شهروندان کرده است.
کسانی یادآور شد: در بررسی های مقدماتی مشخص شد مالباختگان طی آشنایی با سرمایه گذاری که خود را نماینده یکی از سایت های خرید و فروش ارز دیجیتال معرفی کرده بود و با پیشنهاد سرمایه گذاری در بازار رمزارزها و سپس اعطای سود زیاد، ضمن انتخاب برنامه سرمایه گذاری خود از جدول پیشنهادی به مدت کوتاهی سود دریافت کرده بودند.
رئیس پلیس فتا کرمانشاه ادامه داد: با بررسی های صورت گرفته توسط کارشناسان پلیس مشخص شد سایت مذکور، پلتفرمی مشابه صرافی های خرید و فروش ارز دیجیتال داشته و کاربران ضمن ایجاد حساب کاربری اقدام به انتقال سرمایه خود در قالب ارز تتر به سایت به منظور انجام معاملات ارزی و اخذ سود کرده که پس از مدتی، کلاهبرداران دسترسی کاربران به سایت و حساب کاربری را قطع کرده اند.
وی افزود: در واقع فعالیت اصلی این سایت به صورت هرمی و جذب زیرمجموعه و در نهایت خرید و فروش توکنهای ارز دیجیتال با مارکت کپ بسیار پایین (بی ارزش و بی پایه ) بوده و اغلب توکن های معرفی شده وجود خارجی نداشته و سود اختصاص یافته به کاربران جنبه ترید نداشته است.
کسانی تاکید کرد: با توجه به تلاش کارشناسان پلیس فتا در استان کرمانشاه یکی از سرشاخه های این سایت کلاهبرداری که برای جلب اعتماد کاربران اقدام به انجام فعالیت های پوشش در قالب اقدامات خیریه می کرد، مورد شناسایی قرار گرفت و در یک عملیات فنی و پلیسی، دستگیر و به پلیس انتقال داده شد.
source