Wp Header Logo 772.png

به گزارش ساام نو، همسان‌سازی حقوق بازنشستگان به معنای تراز کردن حقوق این افراد با شرایط اقتصادی و نیازهای معیشتی آنهاست. همسان سازی حقوق بازنشستگان به ویژه در کشورهای در حال توسعه اهمیت زیادی دارد، زیرا بازنشستگان معمولاً با چالش‌های مالی جدی مواجه هستند. همسان‌سازی حقوق بازنشستگان می‌تواند به بهبود کیفیت زندگی بازنشستگان کمک کند و احساس عدالت اجتماعی را تقویت نماید. در نهایت، همسان سازی حقوق بازنشستگان می‌تواند منجر به افزایش رفاه اجتماعی و کاهش نارضایتی‌های عمومی در جامعه شود.

آخرین خبر از همسان سازی حقوق بازنشستگان

رئیس اتحادیه پیشکسوتان جامعه کارگری گفت: جناب آقای میدری این بار خبری در رسانه‌ها مخابره شد، تحت عنوان تخلف میلیاردی شستا که جامعه کارگری و بازنشستگی کشور را در شوک فرو برده است. اکنون فریاد می‌کنیم که به داد سرمایه ما بازنشستگان برسید.

حسن صادقی در نشست جمعی از اعضای اتحادیه پیشکسوتان جامعه کارگری اظهار کرد: اموال تأمین اجتماعی متعلق به صاحبان اصلی آن و کارگران و بازنشستگان است و براساس ابلاغیه سیاست‌های کلی تأمین اجتماعی از سوی مقام معظم رهبری، در مورد اموالی که متعلق به مردم است باید رعایت امانتداری صورت گیرد.

وی گفت: اموال سازمان تأمین اجتماعی متعلق به جامعه کارگری و بازنشستگی است. جامعه کارگری شاغل و بازنشسته کشور بایستی به تأسی از مفهوم نامگذاری هفته وحدت، انسجام و وحدت خود را تقویت کنند تا مانع از تضییع شدن حق و حقوق خود و اموال سازمان تأمین اجتماعی شوند.

صادقی در ادامه گفت: تأمین اجتماعی یک صندوق غیردولتی است و بودجه دولتی ندارد؛ اموال تأمین اجتماعی متعلق به افرادی است که در آن بیمه پردازی می‌کنند و براساس ابلاغیه سیاست‌های کلی تأمین اجتماعی از سوی مقام معظم رهبری، در مورد اموالی که متعلق به مردم است باید رعایت امانتداری صورت گیرد. پس می‌توان نتیجه گرفت تعرض به اموال سازمان تأمین اجتماعی که متعلق به کارگران و بازنشستگان است، تعرض به حق الناس و خلاف ابلاغیه رهبری است. حال سوال ما از وزیر محترم تعاون، کار و رفاه اجتماعی این است که به چه دلیل هرچند وقت یکبار باید فریاد ما بازنشستگان به گوش شما مسئولان برسد؟

او افزود: چرا عملکرد مسئولان اجرایی به گونه‌ای است که حتماً باید به میدان بیاییم؟ مگر دوران بازنشستگی دوران استراحت و آرامش ما نیست؟ جناب آقای میدری این بار خبری در رسانه‌ها مخابره شد، تحت عنوان تخلف میلیاردی شستا که جامعه کارگری و بازنشستگی کشور را در شوک فرو برده است. اکنون فریاد می‌کنیم که به داد سرمایه ما بازنشستگان برسید.

صادقی ادامه داد: سرپرست شستا که بعد از حدود یک سال همچنان صلاحیت فردی خود را کسب نکرده است که قانوناً مدیر عامل شود، در انتهای دوران ریاست جمهوری شهید رئیسی توافقنامه‌ای را امضاء کرده است که به قول خودش (جوابیه‌ی شستا) حدود ۳ میلیارد دلار است! با چه مجوزی؟ آیا نهادهای تصمیم گیرنده سازمان همچون هیئت امناء و هیئت مدیره و. موافقت کرده اند؟ در مطلبی چاپ شده در یکی از روزنامه‌ها به صراحت به مخالفت کتبی و رسمی سازمان تأمین اجتماعی اشاره شده است، آیا ممکن است این کلام درست باشد؟ یعنی مالک ۹۰ درصدی شستا با این معامله مخالفت کرده باشد، اما نماینده حقیقی مالک که همچنان سرپرست هست خودسرانه این کار را انجام داده است؟

رئیس اتحادیه پیشکسوتان جامعه کارگری بیان کرد: از شما تقاضا داریم شخصا در این موضوع مداخله نمایید. ابهامات زیادی در این موضوع وجود دارد. آیا واقعاً صرفاً توافقنامه بوده است؟ آیا واقعا پرداختی حدود ۱.۰۰۰میلیارد تومان صورت گرفته است؟ آیا واقعا سازمان به دلایل کارشناسی مخالف این خرید بوده است؟ آیا این معامله که ظاهراً در سامانه بورس نیز افشا شده است به نفع ما بازنشستگان است؟ از شما درخواست رسیدگی فوری به این موضوع بسیار مهم و حیاتی را داریم.

صادقی در پایان گفت: امروز از پشت تریبون و در محیط سر بسته به این معضلات پرداختیم. متذکر می‌شویم که در صورت تعرض به اموال سازمان تأمین اجتماعی، آستانه تحمل این قشر زحمتکش به مرز هشدار خواهد رسید. ما ناگزیز هستیم از اموال خود دفاع کنیم. کارگران شاغل و بازنشسته که نیمی از عمر شریف خود را بدون هیچ توقعی در راه تولید و خدمت به کشور سپری کرده‌اند، به دور از انصاف است که در کف خیابان‌ها به دنبال دفاع از اموال خود و حفظ حق و حقوق طبیعی خود باشند.

صندوق بازنشستگی لشگری اعلام کرده است «در اجرای ماده ۷ تصویب نامه شماره ۶۸۹۶۹/ت۶۲۷۷۰هـ مورخه ۱۴۰۳/۰۵/۰۱ هیئت محترم وزیران، مبلغ ۱۰،۰۰۰،۰۰۰ ریال بابت علی‌الحساب متناسب‌سازی تیرماه ۱۴۰۳ در تاریخ ۱۴۰۳/۰۶/۲۷ به حساب مشترکینی که تا پایان سال ۱۴۰۲ بازنشسته/وظیفه بگیر/فوت شده‌اند، واریز گردید و در خصوص مستمری‌بگیران، این مبلغ بین تعداد مستمری‌بگیران هر خانواده تقسیم شد».

این مبلغ علی‌الحساب متناسب‌سازی مرداد ماه ۱۴۰۳ است که به حساب بازنشستگان لشکری واریز شده است. به موجب جزء ( ۱ ) بند ( ر ) ماده ۲۸ قانون برنامه هفتم توسعه، فقط مشترکینی که تا پایان سال ۱۴۰۲ خدمت آنان پایان یافته است، در شمول متناسب‌سازی قرار می‌گیرند.

چه خبر از علی الحساب بازنشستگان کشوری و تامین اجتماعی

طبق ماده ۷ آیین نامه اجرایی متناسب سازی حقوق بازنشستگان موضوع تصویب‌نامه شماره ۶۸۹۶۹/ت۶۲۷۷۰هـ مورخ ۱۴۰۳/۵/۱ هیئت وزیران مبلغ پرداختی ماهانه به میزان ده میلیون (۱۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال موضوع تصویب‌نامه شماره ۵۶۳۰۶/ت۶۲۷۷۰هـ مورخ ۱۴۰۳/۴/۴ به صورت علی‌الحساب به حساب بازنشستگان کشوری، لشکری و صندوق فولاد که تا پایان سال ۱۴۰۲ بازنشسته شده‌اند واریز خواهد شد. صندوق‌های بازنشستگی مکلفند پس از صدور قطعی احکام متناسب‌سازی، اعمال حساب نموده و نسبت به تسویه مبلغ علی‌الحساب اقدام نمایند. مبالغ مذکور با اعلام وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی توسط سازمان برنامه و بودجه کشور تأمین اعتبار و به صندوق ذی‌ربط ابلاغ می‌گردد. شیوه اعمال حساب در مورد افرادی که طبق احکام صادره کمتر از مبلغ مذکور به آنها تعلق می‌گیرد با پیشنهاد مشترک وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و سازمان برنامه و بودجه کشور به تصویب هیئت وزیران می‌رسد.

لذا در هفته آینده علی الحساب مرداد ماه بازنشستگان کشوری و صندوق فولاد هم واریز می شود اما از آنجاییکه بازنشستگان تامین اجتماعی تابع این آیین نامه نیستند لذا فعلا تا زمانی که دولت بدهی خود را به صندوق تامین اجتماعی پرداخت نکند خبری از پرداخت علی الحساب به بازنشستگان تامین احتماعی نیست.

source

khazarnameh

توسط khazarnameh

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *