رئیس حوزه هنری خوزستان گفت: هنرمندان شاعر در حوزههای مختلف سیاسی، فرهنگی، اجتماعی و عقیدتی در راستای پیوند هنر با دین اقدام کنند.
آیتالله سیدمحمدعلی موسویجزایری، زعیم حوزههای علمیه خوزستان در آیین رونمایی از کتاب «نسیم دعا» (منظومه دعای ابوحمزه ثمالی) اثر محمدصادق محقق که روز گذشته (۱۹ آبانماه) در مسجد اعظم اهواز برگزار شد، با بیان اینکه این کتاب تفسیر خوبی از دعای ابوحمزه ثمالی را با عبارات کوتاهی به شعر درآورده که قابل استفاده هستند، اظهار کرد: این قبیل کارها و فعالیتها بسیار جذاب هستند.
وی از اقدام حوزه هنری خوزستان در حمایت از چاپ شرح منظوم دعای ابوحمزه ثمالی و چاپ ادعیه منظوم کمیل و ندبه در آینده، تقدیر کرد و افزود: محتوای دعا در ترجمه منظوم حفظ شده و این نکته ارزشمندی است. در حالی که اشخاص دیگری هم دعای ابوحمزه ثمالی را به نظم درآوردهاند اما معانی طولانی و کلماتشان تکراری هستند ولی اشعار این کتاب قابل حفظ، روان و سلیس است.
به گزارش ایسنا، آیتالله موسوی جزایری، ضمن قدردانی از مؤلف اثر، بیان کرد: این خدمت، جدید بوده و این اشعار با فصاحت و بلاغت معانی دعا را به ما میرساند و امید است که این خدمات ارزشمند ادامه یابند.
همچنین حجتالاسلام سید شهابالدین طباطبایی، رئیس حوزه هنری خوزستان در این مراسم، اظهار کرد: حوزه هنری انقلاب اسلامی خود را مکلف می داند که از عنصر هنر در تقویت بنیان های اجتماعی جامعه استفاده کند.
وی ادامه داد: آقای محقق یکی از شاعران متخلق و متعهد استان است که کارهای بسیار سترگی را در حوزه دینی و عقیدتی انجام داده است. به نظم درآوردن آثار گران سنگی مثل ادعیه ابوحمزه ثمالی، کمیل و ندبه کارهای ارزشمندی است که مفتخریم آنها را در حوزه هنری خوزستان چاپ و به مخاطب عرضه میکنیم.
طباطبایی گفت: ماندگاری عنصر شعر در ذهن مردم ایران سابقه دیرینه دارد و به عنوان عنصر تاثیرگذار تربیتی خودش را ثابت کرده است. گاهی ممکن است یک حدیث و نثر در ذهنها نماند اما وقتی به نظم درآمد آن هم یک نظم سلیس و روان، مخاطب ایرانی علاقهمند به شعر و ادبیات می شود و آن را در قالب های مختلف حفظ می کند که همین امر تاثیرگذاری آن را چند برابر خواهد کرد.
به گزارش ایسنا، رئیس حوزه هنری خوزستان، بیان کرد: هنرمندان شاعر در حوزه های مختلف سیاسی، فرهنگی، اجتماعی و عقیدتی در راستای انجام این قبیل کارها فعالیت کنند. ماندگاری این آثار ازلی است و پیوند زدن معارف دینی با این فعالیت ها جاودانه و ماندگارتر خواهد ماند.
مولف کتاب متولد آذر ۱۳۲۳ اهواز است. تحصیلات ابتدایی و متوسطه را در دزفول به انجام رسانده و در سال ۱۳۴۷ موفق به دریافت مدرک کارشناسی از دانشگاه تهران شده است. کارشناسی ارشد و دروسی از دکترای زبان و ادبیات فارسی را در دانشگاه شهید چمران اهواز گذرانده و مقالههای تحقیقی در دانشگاههای مختلف ارایه کرده است.
source